Pillanatok, amelyeket nem lehet elfelejteni

Az ötkarikás játékok végéhez közeledve egyre több sportoló érkezik haza Tokióból. Ennek köszönhetően pedig számos tartalom lát napvilágot az interneten a megérkezések pillanatairól, amelyek között akad nem egy megmosolyogtató és szívmelengető találat is.

Max Whitlock brit tornász büszkén térhetett haza, miután első lett lólengésben. A 28 éves sportoló aranyérem okozta boldogságát azonban biztosan űberelni tudta a fogadtatás amiben részesült, miután a kislánya hatalmas sprintet futva üdvözölte őt.

Természetesen az érem is előkerült, viszont szemmel láthatóan Whitlock kislányának tetszését a plüsskabala nyerte el.

Hasonlóan cuki fogadtatásban részesült Helen Glover.A 35 éves evezős ugyan nem szerzett érmet, de a hazaérkezésének pillanata ennek ellenére is elragadó volt,

ahogyan a három gyermeke fogadta őt. Ha van valami, ami többet ér egy medálnál, akkor az ilyen pillanatok mindenképp ide tartoznak.

A magyar szempontból eddigi legsikeresebb napon Tokióban nem kevesebb, mint öt érem került a honi sportolók nyakába. Kopasz Bálint és Lőrincz Tamás arannyal, Berecz Zsombor és Varga Ádám ezüsttel, míg a Kozák Danuta, Bodonyi Dóra páros bronzzal ékesítette a gyűjteményt.

A Magyarock TikTok oldalán pedig ennek tiszteletére készítettek egy pörgős videót a felemelő pillanatokról.

@magyarock

Eddig legsikeresebb napunk a tokiói olimpián Instagram @magyarock_olympicteam_hungary #magyarock#mivagyunk

♬ eredeti hang - Magyarock

Bár a vívás már véget ért, és ki ne emlékezne például Szilágyi Áron remekelésére és aranyára,

vannak olyan versenyzők, akiknek nem feltétlenül az éremszerzés miatt marad emlékezetes az esemény.

A 27 éves Japán vívó, Kaito Streets például olyan helyen "fogadta" az egyik találatot, ahol még a ruha sem biztos, hogy kellően tudja tompítani azt. Sebaj, pár mély levegővétel, és mehetett is tovább a meccs.