Speckó éremtartó kell? Tudjuk, kit keress!

Biztosan találkoztál a napokban te is a felvételekkel, amelyen az aranyérmes Tom Daley a lelátón ülve kötöget. Most pedig azt is megnézheted, hogy min ügyködött annyira a 27 éves brit.

Gondolkoztál már azon, hogy vajon milyen a kilátás az erkélyről a faluban, ahol a Tokióban szereplő sportolók töltik a mindennapjaikat? Igen, nagyjából úgy, ahogy elképzelted: mindenki edz, és inkább hasonlít az utca egy forgalmasabb kisvárosra. Így talán még érthetőbb, hogy miért ezek az emberek vannak ott az ötkarikás játékokon.

@jessfoxcanoe

Breaky people watching it’s amazing to see all the different countries & sports #tokyoolympics#olympicvillage#tokyo2020#fyp

♬ Spongebob - Dante9k

A napokban tele volt az internet az aranyérmes műugró, Tom Daley-vel,

ahogy békésen kötöget a lelátón. Most pedig azt is megtudtuk, hogy min ügyködött annyira. Egy tartón az érmének, amelybe tökéletesen passzol a legfényesebb medál, így megvédve színét a fakulástól.

Hogy semmiképp se felejtse el, hogy ezt az olimpiai aranyat hol szerezte, a szütyő egyik oldalára a brit zászlót, a másikra a japánt álmodta meg. Ha van elfekvőben egy olimpiai érmed, Tom hipp-hopp neked is köt egy kis zsákot.

@olympics

This is now a Tom Daley knitting fan account (Via Madewithlovebytomdaley / IG) #OlympicSpirit#Knitting#Crochet

♬ original sound - Olympics

Jessica Fox aranyérmet szerzett a női kajak-kenusok mezőnyében. A 27 éves Jessica Ausztráliából származik, bár ezt meg sem kellett volna említeni, elég lett volna csupán a videót idetenni, amelyet a közösségi oldalán osztott meg a kenus sportolónő. Kevesen mondhatják el magukról, hogy van egy kenguru rajongójuk.

Mi sárgulunk az irigységtől!

@jessfoxcanoe

THIS IS THE BEST!! ICONIC. When a kangaroo watches your gold medal moment credit Twitter damienlynes

♬ original sound - jess fox

 

Valószínűleg nem ilyen debütálásról álmodozott a mindössze 17 éves kanadai műugró, Cédric Fofana.

A fiatal sportoló a 3 méteres műugrás számában igyekezett megmutatni, hogy mit tud, de az ugrása nem sikerült, és végül egy fröcskölős hátast dobott a medencébe, amit a zsűri egységesen nulla ponttal díjazott.  

Figyelem! Fájdalmas becsapódás következik.