Fejjel lefelé a pódiumon

Italo Ferreira történelmet írt, hiszen ő az első férfi szörfös, aki aranyat nyert az ötkarikás játékokon. Ennek megfelelően pedig a díjátadót is igen látványossá tette a 27 éves hullámlovas.

Arra azért sokan számíthattak, hogy a szörf igen látványos lesz a tokiói olimpián.A hullámlovasok rendesen odatették, és igen jól bemutatták a sportágukat, amely most debütált az ötkarikás játékok történetében.

A férfiak között a brazil Italo Ferreira csapatta a legjobban, amiért a jutalma egy aranyérem lett.És, hogy mennyire van a vérében a szörf? Elég ránézni a medál átvétele után készült fotókra. Még fejjel lefelé, deszka nélkül is tökéletes a tartása...

Ha létezne olyan sportág az olimpián, amelyben a megjelenési stílust kellene pontozni, ezek a versenyzők bizony kőkeményen esélyesek lennének az aranyra.Van, aki a sérójával hódít, de egy-egy maszk is igen figyelemfelkeltő tud lenni. Itt az ideje, hogy bevezessék a „legvagányabb frizkó" versenyszámot?

A tornászokat látva sokszor már attól kirázza az embert a hideg, ahogyan csak nézi, hogy milyen gyakorlatokat lenyomnak a különböző szereken. Lehet, hogy az alábbi videón látható cica is hasonlóképp vélekedett, és a képernyőn keresztül igyekezett megakadályozni, hogy a gyakorlatot bemutató sportoló esetleg leessen. Bár, a macskákat ismerve lehet, hogy egészen más járt a négylábú fejében?

@zhb3950

Cat's favorite Olympic event. It said that if I go to the Tokyo Olympics, I can also get a gold medal #CapCut#cat#animals#tokyoolympics#pet

♬ Rocky: Eye of the Tiger - Best Movie Soundtracks

A műugrókat már csak azért is illik tisztelni, mert nem gyenge, hogy milyen magasságokból képesek a vízbe vetni magukat, miközben igen mutatós mozdulatokat tolnak le.Valószínűleg a mexikói Arantxa Chavez sem így tervezte az ugrását, de a mozdulat indításának pillanatában elvesztette az egyensúlyát, és mást már nem tehetett, mint legalább a vízbeérkezést stílusosan megoldani.

Bár a brit női rögbicsapat nem szerzett érmet Tokióban, miután vereséget szenvedett a bronzmérkőzésen, azért voltak pillanatok, amikor kifejezetten jól érezték magukat az esemény alatt a csapat tagjai.

Itt például olyan laza táncot lejtettek a hölgyek, ami már önmagában is megérne egy különdíjat.

@teamgb

How are your dance moves? The women’s rugby sevens team have nailed theirs #TeamGB#Dancing#olympicspirit#MadagascarDance

♬ Like move it dance - Jikamanu