Amerika új kedvencét nem csak a család ünnepli

Sunisa Lee alig 18 évesen ülhetett fel a trónra a női tornászok egyéni összetett versenyében. A hmong-amerikai lány barátai és családtagjai olyan ünneplést csaptak otthon a kis hölgy nagy sikerének örömére, hogy az szinte tokióig hallatszott. Napi social media körképünk következik. 

Három videót már láthattatok, amelyben az izraeli baseball játékos, Benny Wanger bemutatja a TikTokon, hogy milyen sok arca van a világnak, és hány nemzet képviselteti magát Tokióban. A "sorozat" negyedik részében pedig már Magyarország, és Pusztai Liza is feltűnik.

 "Hé, haver! Ott jön a csaj, aki tetszik. Viselkedj természetesen."Nagyjából így is lehetne jellemezni az alábbi videót. Nem egy megrendezett jelenet az biztos, ráadásul fontos az izmok átmozgatása egy-egy verseny előtt...

A világ jelenleg Tokióra figyel, de azért máshol is zajlik a sportélet. Tom Brady sohasem a futósebességéről volt híres, hanem sokkal inkább a hajszálpontos passzairól. Ezúttal viszont gondolt egy merészet, és a fejébe vette, hogy megjavítja a népszerű amerikai focis játékban kapott tavalyi, 60-as értékét, ami a sebességét illeti. Hogy sikerült-e neki? Csekkold le te magad.

Sunisa Lee nyerte a tornászok női egyéni összetett versenyét. Az eredetileg Sunisa Phabsomphou néven született, 18 éves hmong-amerikai tornász, később vette fel nevelőapja nevét.

Köztudott, hogy a sportolók családtagjai és barátai sem szoríthatnak a helyszínen, de Sunisa Lee gyökereit ismerve, szinte adta magát, hogy csoportba verődve rögtönözzenek fesztivált a család büszkeségének aranya láttán. 

A videó bejárta a világhálót, s a nézettségekből kiderül: nem csak a családi ház, hanem a Föld is megmozdult a tornásznő sikerétől.