Amikor a poén nem Kevin Harttól jön

Kevin Hart és Snoop Dogg pingpong ütőt ragadtak, és férfias küzdelemben próbálták ki a sportágat egy korábbi, profi asztalitenisz játékos ellen. Egy ló pedig megmutatta, hogy még egy négylábúnak is hatalmas öröm, ha ott lehet az ötkarikás játékokon.

Az olimpián szerepelni mindenkinek nagy megtiszteltetés. Sokaknak egy élet munkája van benne, ezért ha oda kerül az ember, akkor ki akarja élvezni minden pillanatát. Nincs ez másképp a négylábúak esetében sem. Ez a ló például olyan táncot lenyomott Tokióban, hogy legszívesebben mi is táncra perdülnénk vele.

Olykor nem könnyű feladat az ötkarikás játékokon dolgozni.

Előfordulhat ugyanis, hogy a verseny hevében "eksztázisba" kerülő edzőt kell megakadályozni, hogy elhagyja a számára kijelölt zónát.

A videón elnézve a hölgy ijedt arcát, egy pillanatra az is megfordulhatott a fejében, hogy érdemes volt-e elvállalnia ezt a munkat.

Két videót már megmutattunk, amelyben Benny Wanger baseball játékos szemlélteti, hogy hány nemzetiség képviselteti magát Tokióban. Íme, a játékos világ arcai című "sorozatának" harmadik része.

Kevin Hart a stand-up és a színészet, még Snoop Dogg a zene világában alkotott már maradandót, igaz, őt is láthattuk már a mozivásznon is. Ezúttal - ha már zajlanak az ötkarikás játékok - pingpong ütőt ragadtak, hogy közelebbről is megismerkedjenek az asztalitenisszel.

Az asztal túloldalán Soo Yeon Lee, korábbi profi asztalitenisz játékos állt. Maradjunk annyiban, hogy ez nem igazán a két úriember sportja.