Bradynek a gép már meg sem kottyan

Bár javában zajlik az ötkarikás játékok, de az élet nem áll meg a világ más területein sem, ennek köszönhetően pedig megnézhetjük, hogy Tom Brady hogyan készül az NFL következő idényére. Egy kis spoiler: még mindig nagyon érzi az "öreg".

Úgy tartják, hogy a sikeres szereplésében legalább annyira fontos az edző személye is, mint a munka, amit a sportoló beletesz a sportágába.

Akad, akinek elég pár bátorító szó. Van, aki csendben szeret készülni, aztán itt van a német judoka, Martyna Trajdos.

Fogalmazzunk úgy, hogy láttunk már sportolót gyengédebb motiváló pofonokkal is versenybe szállni.

A bringázásnak több fajtája létezik. Van könnyed tempójú tekerés, gyorsabb, de akadnak, akik a trükköket szeretik, a különböző terepviszonyokról pedig még nem is beszéltünk.

Felmerül a kérdés, hogy az ötkarikás játékokon szereplő versenyzők vajon mennyire érzik magukat otthonosan a bicikli nyergében.

Az alábbi videóból úgy tűnik, hogy nagyon.

@magyarock

Remekeltek a magyar kerékpárosok az olimpián. ♀️ Instagram: @magyarock_olympicteam_hungary #magyarock#mivagyunk#olympicteamhungary

♬ eredeti hang - Magyarock

Ugyan nem Tokió, de a messzi-messzi Amerikában a hétszeres Super Bowl-győztes Tom Brady úgy tűnik, hogy megkezdte a felkészülést a következő szezonra.

A 43 éves irányító formáját elnézve lassan előre fel is jegyezhetjük Brady nyolcadik bajnoki gyűrűjét.

@tombrady

Training camp starts this week. I’m looking forward to having some actual receivers again… : @ar@ari_fararooy

♬ original sound - Tom Brady

Korábban már bemutattuk annak a "sorozatnak" az első részét, amelyet Benny Wanger, az ötkarikás játékokon szereplő baseball játékos töltött fel a TikTok oldalára.

A "világ arcai" című ötletes videókban megtekinthetjük, hogy hány nemzetiség képviselteti magát Tokióban.

Íme a második rész.