Újabb szépségek díszelegnek

Szerencsére nem kellett csalódnunk, elkezdtek potyogni a gólok az Eb-n. Mi pedig ismét csemegézhettünk, hogy melyik hármat válasszuk ki nektek. Ahogy elkészítettük az előző listát, rögtön a következő mérkőzésen Patrik Schick egy félpályás góllal jelentkezett. Ezen kívül is volt káprázatos találat szép számmal, ezúttal is elhoztuk nektek a top hármat.

Bronzérmes lett Shaqiri bombájaA klubbcsapatában (Liverpool) a szezon során kevés lehetőséget kapott a középpályás Jürgen Klopptól, azonban a válogatottnak még mindig fontos alappillére.

A tegnapi Svájc – Törökország mérkőzésen duplázott „big Shaq", az első gólja pedig parádésra sikeredett. Ezzel ő a svájciak legeredményesebb játékosa nagy tornákon, hat találattal.

 

Az elkövető: Xherdan ShaqiriNemzetiség: svájci
Ismertetőjegye: Bomba találat

  

 Az ezüstérmes Patrik Sick találata

Az alábbi gól, csak azért nem áll az első helyen, mert azt sajnos évekre bebetonozták. De ez a találat bőven pályázik nemcsak a hét, de az egész torna legszebb találata címre is.

 

Az elkövető: Patrik Schick Nemzetiség: csehIsmertetőjegye: Félpályás gól    

Az első helyen pedig a szívünkhöz legközelebb álló gól végzett

Természetesen az első helyezett kiléte már két napja eldőlt. Abban a pillanatban biztos volt, amikor Sallai visszatette. Fiola Attila második gólját szerezte a válogatottban, az elsőt nagy tornán, de ezt tökéletesen időzítette.

A magyarok vezető találatát a franciák ellen még évekig nézegetni fogjuk, mint ahogy az ellenfél védeleme is tette testközelből. Varane és Pavard trabantlámpa-pupillákkal kamillázták végig, ahogy a magyar bika végigsprintelt a pályán és okosan elhelyezte Lloris mellett a labdát. 

Az elkövető: Fiola AttilaNemzetiség: magyarIsmertetőjegye: A magyar szívek mebdobogtatója