Beniipowa üzenete a videósoknak: "Ne számítsanak könyörre!"

Fiatal, vagány, és kellően nyugtalan. Beniipowa azok közé a videósok közé tartozik, akiknek nem csak a tartalmai izgalmasak, hanem a kisugárzása is. Így nem véletlen, hogy a legnagyobb videómegosztón már 478 ezren kíváncsiak rá. A Battle of Gamers kihívás második főszereplője sem ígért sok jót luckeY-nak és Surinak: tudatosította a társaiban, hogy esélyük sincs ellene.

Ha megjelenne egy földönkívüli, és el kellene magyarázni neki, hogy mivel foglalkozol, akkor te...

Mondanám neki is, amit mindig: online tartalomgyártó vagyok, és ez igazából eléggé le is fedi a munkámat. Képeket, videókat, élő adásokat csinálok az internet népének, ezzel szórakoztatva őket, és közben magamat is.

Volt olyan pillanat, a feliratkozók számát látva, amikor azt mondtad, ide a pezsgőt?

Igen! Négyszászezer követőnél lehetett ez. Nem csoda, mert óriási mérföldkőnek számított. Nyilván az első százezer volt a legmeglepőbb, onnantól számítva minden felliratkozó ajándék volt.

Battle of Gamers - Csata előtti nyugiForrás: Horváth Károly

Minél nagyobb a tábor körülötted, annál nagyobb a felelősség.

Mindig is figyeltem erre. Pedagógus családból érkezem, ezért kapom a jó tanácsokat ezzel kapcsolatban. A bátyámmal mindketten folyamatosan dolgozunk ezen, mert ő is rálépett erre az útra. A tanulást, és mellette a sportot próbáljuk népszerűsíteni. Mi is ezt kaptuk otthonról, és ez nálunk bevált.

Mindig azt mondom, hogy oké, jusson idő a YouTube-ra, ha videós akarsz lenni, de azért el kell jutni odáig, hogy ezzel tudj foglalkozni.

Az iskola és a sportolás ugyanúgy fontos, mint az előbbi, a tanulmányok után pedig eldöntheti az ember, hogy mivel is szeretne foglalkozni.

A videóban Beniipowa mesél a karrierje kezdetéről, a szülők hozzáállásáról, a foci Eb-ről, no meg arról, hogy mire számíthat luckeY és Suri a Battle of Gamers kihívásban.