Space Jam: Egy új örökség

Tapsi Hapsi, Dodó kacsa, Tasmán ördög, Lola nyuszi, Csőrike, Bill Murray, Michael Jordan, Charles Barkley és Patrick Ewing. Csupán néhány név a sztárok közül, akik az 1996-os, űberkirály Space Jam: Zűr az űrben című filmben játszottak. A labda továbbra is pattog, a történet kissé más, de Lebron James megmutathatja a Looney Tunes csapatával az oldalán, hogy nemcsak az NBA királya, hanem a mozivászoné is. Ne felejtsd el, július 16-án érkezik a Space Jam: Egy új örökség!

A Warner Bros. Pictures megint nagyot húzott, hiszen szép emlékeket felidézve 25 év után újból képernyőre dobja azt a vegyes technikájú filmet, amely csupa nyalánkságot foglal magába: mesét, kosárlabdát, sztársportolókat, rengeteg nevetést és bolondos dallamokat. Az első rész

A sikersztori folytatását már 1997-ben tervezni kezdték, 2014-ben bejelentették, ám végre tényleg eljött a nagy durranás ideje.

Ezúttal Michael Jordan helyett Lebron James lesz a „jó fiúk" húzó embere, hiszen fiával közösen a Warner-multiverzumba kerülnek, amelyet egy gonosz mesterséges intelligencia irányít. Gondolom, senki nem szeretne egy ilyen helyen ragadni.

Miközben #kingjames - aki producere is a mozinak - a gyerekét keresi, számos ikonikus Warner-helyszínt és szereplőt láthatunk, nem beszélve a cameoszerepekről, Kevin Durant, Klay Thompson, Kyle Kuzma vagy éppen Damian Lillard személyében.

De ne szaporítsuk tovább a szót. Welcome to the Space Jam!