Floyd Mayweather két bunyó között a sztriptízt sem veti meg - VIDEÓ

A már 44 éves, de még mindig kiváló formában lévő korábbi veretlen, több súlycsoportban is a csúcsra ért ökölvívó néhány éve már csak és kizárólag szakmailag megkérdőjelezhető ellenfelekkel szállt a kötelek közé.

Még 2017 nyarán kezdte a sort Conor McGregor, a UFC akkor legfényesebben tündöklő csillaga ellen. Gyakorlatilag kettejük meccsét úgy lehetne a legrövidebben összefoglalni, hogy egy bokszoló megvert egy nem bokszolót.

Igaz, ezért cserében kapott „pár" száz millió dollárt, körülbelül 90 milliárd forintot...

Nem hangzik rosszul, igaz?

Valószínűleg Mayweather is így gondolta, mert azóta kötelek közé lépett egy kickboksz-harcos ellen, néhány tízmillió dollárért, majd egy szakmailag is egészen botrányosra sikerült mérkőzésen a Youtube-videóiról híres Logan Paul ellen is bunyózott egyet.

Itt sem keresett rosszul, nagyjából 35 millió dollár ütötte a markát úgy, hogy a nyolc menetes összecsapás alatt azért finoman fogalmazva sem kellett élete teljesítményét nyújtania.

A két évtizeden át a szorítóban legyőzhetetlen ikon már korábban is megmutatta, hogy nem veti meg a „földi" gyönyöröket, egészen hedonista módon tudja falni az élvezeteket.

A '96-ban olimpiai bronzérmet nyert sportember amúgy híresen szereti a gyors kocsikat, a szép nőket, és mindenekelőtt azt, ha kérkedhet közösségi oldalán a vagyonával.

Nos, mostanában előszeretettel hódol ennek a hobbijának, gyakorlatilag az összes Instagram-posztja erről szól a milliárdos exvilágbajnoknak.