Ingyen frissítő Tokióban

Pörög az élet Tokióban, a versenyek pedig megállás nélkül zakatolnak az ötkarikás játékokon. De mi a helyzet például a sportolók szállásával? Gondoltad, hogy tök ingyen szerzik a kólát? És azt, hogy egy egyszerű karton elbír közel tíz, jól megtermett férfit is?

Az ötkarikás játékokon az egyik helyszín, ami talán kicsit homályba burkolózik nem más, mint az olimpiai falu, ahol az esemény „főszereplői" is megszállnak.

Cody Melphy, az amerikai egyesült államok rögbi csapatának tagja most a kíváncsi szemek segítségére sietett a TikTokon, és videóban mutatta be, hogy milyen körülmények között telnek a napjaik a versenyek között. Az tuti, hogy az ingyenes italautomatát azért sokan elfogadnák otthonra is.

Van olyan ország, ahol az olimpiát az időeltolódás miatt az éjszakai órákban közvetítik a tv-ben.

Egy TikTok felhasználó pedig be is mutatta, hogy milyen nehézségek rejlenek a késői fennmaradásban.

Hiába, nem egyszerű a szurkoló élete...

Rengeteg tartalmat lehetett már látni arról, hogy a sportolók kartonból készült ágyakon alszanak Tokióban.

Az izraeli baseball csapat játékosa, Benny Wanger pedig pár cimboráját segítségül hívva megmutatta, hogy mennyire strapabíróak a nem hétköznapi fekhelyek.

Valaki viszont figyelmeztette, hogy ez tiszteletlennek tűnik, így bocsánatkérés közepette, levette a videót, pedig mókás volt, és érezhetően nem arra játszott, hogy bántsa a szervezőket. 

Emlékszel még a labdaszállító kisautóra a foci Eb-ről? Na, Tokióban is van egy hasonló kis járgány, igaz valamivel nagyobb, világít is, na meg magától leejti a szállított játékszert. Vajon megfér két dudás egy csárdában? 

@eurosport

This town ain’t big enough for the both of us @tinyfootballcar ##Tokyo2020##Euro2020##Olympics

♬ original sound - Eurosport

Katie Ledeckyt valószínűleg nem kell bemutatni senkinek. Vagy igen? Ötszörös olimpiai bajnok amerikai úszónő alig 24 évesen, akitől meglepetés lenne, ha nem gyarapítaná Tokióban az aranyérmeinek számát. Hogy mennyire érzi otthonosan magát a vízben?Ennyire: