Tud valaki egy jó fogorvost?

Novak Djokovic megmutatta, hogy nem csak a teniszpályán lenne keresnivalója, ha egyszer úgy döntene, hogy leteszi az ütőjét, míg a britek rúdugrója „otthagyta" a fogát az egyik edzés közben. Zajlanak az események Tokióban.

Elkezdődtek a versenyek Tokióban, de már előtte is javában készült mindenki a megmérettetésekre. Nem volt ezzel másképp a britek rúdugrója, Harry Coppell sem.

Az egyik ugrása azonban nem sikerült tökéletesre, hozzáért a rúdhoz, amely kilengett annyira, hogy ne maradjon fent a helyén.

Ezzel még nem is lett volna baj, de a leérkező rúd éppen Coppell száján landolt, aminek köszönhetően több foga is megsérült.

A brit nem fogta fel véresen komolyan a dolgot, és a közösségi oldalára feltöltött posztjában hozzátette, hogy reméli, van jó fogorvos Tokióban.

Novak Djokovic piszok jó teniszező, ezt valószínűleg mindenki tudja. A wimbledoni győzelmével már 20 Grand Slam sikernél tart, amivel egalizálta Federer és Nadal GS-győzelmeinek számát.

A szerb klasszis Tokióban is jó eséllyel pályázik éremre, és, hogy mennyire van jó kondiban?

A belga tornász, Nina Derwael közösségi oldalára feltöltött képei alapján nagyon. Djokovic beállt kicsit a lányok közé nyújtani, és úgy tűnik, hogy ebben az irányban sem vallana szégyent.

Az ötkarikás játékokon a világ legjobb sportolói vannak ott. A Bleacher Report Footballnál pedig eljátszottak a gondolattal, hogy a labdarúgás legnagyobb sztárjai vajon milyen sportágban tudnának leginkább csillogni Tokióban?

Cristiano Ronaldo atletikusságát ismerve például elmehetne rúdugrónak, de Robin van Persie ikonikus mozdulata, amellyel még a spanyolok ellen szerzett gólt a 2014-es vb-n is esélyes lehetne a műugrás számában.