Hosszú Katinka a vízen jár Tokióban

Tegnap hivatalosan is kezdetét vette az ötkarikás játékok, amit már egy éve várt mindenki, ezzel kapcsolatban pedig számtalan érdekes tartalom található a közösségi oldalakon. Tudtad például, hogy Hosszú Katinka már olyan szintű barátságban van a vízzel, hogy annak tetején is kifejezetten otthonosan mozog?

Pénteken hivatalos is kezdetét vették az ötkarikás játékok Tokióban, de a nyitóünnepség előtt is rendeztek már például futballmeccseket.

Meglepetés akadt bőven az első csörték során is, például a "C" jelű csoportban. Ausztrália Egyiptommal, Spanyolországgal és Argentínával került egy kvartettbe,

a sorsolás pillanatában pedig nem sok jót jósoltak a kenguruk földjéről érkező csapatnak.

A Graham Arnold vezette srácok ennek ellenére rendesen bekezdtek, és 2-0-ra legyőzték Argentínát. És ha már így alakult, akkor az együttes TikTok oldalán készítettek is egy videót, ezzel is megmutatva, hogy soha, senkit nem szabad előre leírni.

Hosszú Katinkáról pontosan tudjuk, hogy a vízben érzi magát igazán otthonosan.

Nem véletlenül akasztottak aranyérmet háromszor is a nyakába 2016-ban Rio de Janeiróban, és nem véletlenül tartják éremesélyesnek idén is.

Az Iron Lady már javában készül Tokióban, és az úszóversenyek helyszínéül szolgáló Aquatics Centre medencéjével is megismerkedett.

Sőt, az Instagram oldalára feltöltött kép alapján már nem csak a vízben, hanem annak felszínén is érdemes lesz odafigyelni rá.

A tegnapi nyitóünnepséget követően már javában élvezhetjük a versenyeket Tokióban. Egy kicsit azonban még kanyarodjunk vissza, hiszen az olimpia Instagram oldalára felkerült rövid, de annál pörgősebb összeállításban betekintést nyerhetünk abba, hogy mekkora munkának is köszönhető, hogy minden zökkenőmentesen menjen a nagy pillanatban.

Utólag kijelenthető, hogy megérte a fáradozást.