Ettől te is lemész Alphába!

Egy sikeres Forma-1-es csapathoz elengedhetetlen, hogy gyors pilóták versenyezzenek az istállódban. Amire viszont kevesebben gondolnak, az az, hogy a csapaton belüli köteléket is épp úgy ápolni kell, mint a vezetési készségeket. Az Alpha Taurinál gondoskodnak arról, hogy versenyzőpárosuk között biztosított legyen a jó hangulat.

Ha nem tudják elképzelni, hogy milyen is lehet a csapatépítő program egy F1-es alakulatnál, az Alpha Tauri hétről hétre gondoskodik arról, hogy beavassa követőit a versenypályán kívüli kalandjaikról.

A világ körbejárása közben mindig van egy kis idejük a helyi kultúra megismerésére vagy esetleg egy kis szórakoztató versengésre.

Azért egymás bosszantása sem áll távol Pierre Gasly-tól és Júki Cunodától, ebben a videóban a japán versenyző a "kiváló" hangjával örvendezteti csapattársát, miközben ő versenyben van Verstappenék ellen.

Olykor pedig nyelvórákat tartanak egymásnak, amiből aztán hetekig tartó vita alakul ki.

Vajon a többi Formula 1-es istállónál már megfejtették, hogy a kutyák "woof"-ot vagy "wang"-ot ugatnak?

 Az Alpha Taurinál még biztosan nem dőlt el ez a vita...

Reméljük, hogy a csapat továbbra is eláraszt minket hasonló tartalmakkal, hiszen teljesen más képet kaphatunk a pilótákról, amikor nem sisakban látjuk őket.