Csodaacél, akarjuk mondani: A csoda a cél!

A magyar válogatott a csoportból való továbbjutásért lép ma pályára Münchenben. Ezt még olvasni is félelmetes, nem igaz? Tegye mindenki a szívére a kezét: bizony, nem gondoltuk volna, hogy ennek lesz realitása Portugália, Németország és Franciaország ellen. Pedig itt vagyunk a kapujában, és pár, rövid videót segítségül hívva be is mutatjuk, hogy hogyan jutottunk idáig.

Minden azzal kezdődött, hogy az egész világ lesajnálta hazánkat. Itt van Franciaország, Németország és Portugália, na meg a szegény kis magyarok.

Ehhez képest már az első meccsünkön tátva maradtak a szájak látva a körítést, és azt, hogy a nemzeti tizenegy egészen a meccs végéig pariban volt az Eb-címvédőjével szemben.

És, hogy minek köszönhető ez a harciasság és mentalitás? A játékosok hozzáállásának!

A portugálok után következett a franciák elleni csörte, akik nem biztos, hogy elég komolyan vettek minket, még ezek után sem.

Jött Fiola, Hajdú B. István pedig ismét olyan sorokat lőtt el, amiket megint mindenki kívülről fog fújni évekig:

És Fiola kapura tör, kapura tör! Fityó! GÓÓÓÓL! GÓÓÓÓL! FIOLA ATTILA GÓLJÁVAL VEZETÜNK A VILÁGBAJNOK ELLEN!

@debrecenivsc

@scroll0_o @steczimilan @flashmaterl @csak_az_eto @asztalosmark @only.zte

♬ eredeti hang - Hajrá Magyarország!

De ha már találat a vb-győztes ellen, akkor egyből láthattuk is az Eb legfantasztikusabb gólörömét, amiről így vélekedett később a főszereplő.

 Az elmúlt két meccs után pedig milyen a hangulat Magyarországon?

@magyarvalogatott1

dani a kovacs x Katona Petra - ÚJRA ÖSSZEÁLL A BANDA (HAJRÁ MAGYARORSZÁG 2021)

♬ eredeti hang - Magyar Válogatott

Képzelhetjük, hogy a játékosok ezek után hogyan készülhetnek a németek elleni sorsdöntő meccsre. Íme egy kis ízelítő, ahol Schafer András mutatja be, hogy mi lehet majd a recept Münchenben.

Ezek után már csak annyi maradt, hogy átadjuk valószínűleg minden magyar szurkoló üzenetét a srácoknak, egy külföldi TikTok felhasználó tolmácsolásában.