Henry még 43 évesen is varázsol!

Thierry Henry a belgák edzésén mutatta meg, hogy milyen tökéletes még mindig a balosa, a svédek egyik legnagyobb tehetsége pedig nem éppen olyan választ adott, amire néhányan számítottak.

A svéd válogatott remekül szerepel az idei Eb-n. Sevillában, a spanyol egüttes ellen bravúros döntetlent értek el, míg a szlovákokat le is győzték, és jelenleg vezetik a csoportjukat. A csapat egyik legértékesebb játékosa Alexander Isak, aki sok helyen témát szolgáltat mostanában a remek szereplésének köszönhetően.

A BBC Sport Instagram oldalára felkerült videóban pedig éppen a svéd csatárról beszélgettek. A Manchester City és az angol válogatott korábbi védője, Micah Richards jelezte Gary Linekernek, hogy bizony, ő is szóba került, amikor Isakot kérdezték egy sajtótájékoztató során.

Az egykori remek csatár, aki megfordult többek között a Leicester City, a Barcelona és a Tottenham csapataiban is nem biztos, hogy ilyen válaszra számított.

Richards: „Ha már a spanyolokról beszélünk, Isak elég sok gondot okozott nekik, és rólad is szót ejtett, nem igaz, Gary?

Gary Lineker azt mondta rólad, hogy kivételes tehetség vagy. Tudod, hogy ki ő?

Isak: „Hallottam már róla. Egy idősebb játékos aki most a stúdióban dolgozik, ugye?"

Ő volt az 1986-os világbajnokság gólkirálya.

Isak: „Hát, akkor még nem éltem, de egy keveset azért tudok róla."

És, hogy mit szólt mindehhez Gary Lineker?

Lineker: „Pedig olyan szép dolgokat mondtam róla. Egy öreg játékos a stúdióban?"

Richards: „Még meg sem született akkor. Milyen érzés, amikor senki sem ismer? Most már tudod, hogy én mit élek át."

Lineker: „Igaz."

Antoine Griezmann köztudottan nagy NBA-rajongó. A franciák csatára előszeretettel mutat be különös gólörömöket a találatai után, ezt a magyar – francia összecsapáson is megtapasztalhattuk, miután ő alakította ki az 1-1-es végeredményt.

Ezúttal az NBA sztárjainak jellegzetes mozdulatait igyekezett imitálni, és nem is sikerült olyan rosszul neki.

Thierry Henry-t senkinek sem kell bemutatni. A világ- és Európa-bajnok francia jelenleg a belga válogatott edzői stábjában ténykedik segédedzőként.

És, hogy mennyire érzi az egykori kiváló játékos még mindig a labdát? Az edzésen gondolt egyet, majd odaállt a labda mögé. Olyan tökéletes szabadrúgást tekert 43 évesen, hogy a belga játékosok inkább befejezettnek tekintették az edzést, és elindultak lefelé.

Hát, erre mondják, hogy a klasszis állandó...