Kanté vonata késett, Yarmolenko pedig várja a szponzori ajánlatokat

Van, aki a zsíros fizetés ellenére a luxusautók helyett továbbra is a tömegközlekedést választja, így azonban előfordulhat, hogy késik az ember. De vajon mit szól ehhez a góré? Kanté kapott remek tanácsot a további késések elkerülése érdekében.

A Bestoffootball Instagram oldalára feltöltött humoros videó leleplezte, hogy miért is passzolta arrébb a kólát Ronaldo, és miért rakta az asztal alá a sört Pogba.Annyi biztos a képsorokat látva, volt, aki örült annak, hogy CR7 elindította ezt a trendet.

Van, aki elpakolgatja a kólásüvegeket az asztalról, és van, aki meglátja ebben a lehetőséget.Cristiano Ronaldo és Locatelli is arrébb tették a híres fekete italt a sajtótájékoztatón, az orosz szövetségi kapitány, Cherchesov azonban felpattintotta az egyik üveget, és jól meghúzta azt.

Aztán itt van az ukránok csatára, Andriy Yarmolenko. A „megszokottól" eltérően, ő inkább maga elé húzta mind a kólás, mind a sörösüveget, majd nevetve hozzátette, hogy Coca Cola, Heineken, vegyük fel a kapcsolatot.

Nem vár ma könnyű feladat a magyar válogatottra a franciák ellen. Lehetne sorolni a jobbnál jobb játékosokat az ellenfélnél, de a mostanában leginkább felkapott tagja a Deschamps vezette brigádnak mindenképp N'golo Kanté.

 A Chelsea középpályása hatalmas közönség kedvenc, szerénysége és alázatossága miatt, na meg azért is, mert piszok jó futballista.

És, hogy mégis mennyire szerény?Gondolhatjuk, hogy nem bagóért rúgja a bőrt, ehelyett még most is előfordul, hogy vonattal jár.A vonatokkal azonban előfordul, hogy késnek. Na, de mit szól ehhez a szövetségi kapitány?

Forrás: AFP/Franck Fife

 

  • Deschamps: Miért késtél?
  • Kanté: Bocsánat, késett a vonat.
  • Deschamps:Csak fuss. Gyorsabban futsz, mint a vonat.

Az angolok középpályása, Jude Bellingham azzal, hogy pályára lépett az Eb-n a sorozat történetének legfiatalabb játékosa lett, alig 17 évesen.Ettől függetlenül Ő is elfáradhat, és a hosszú vonatúton mással is előfordult már, hogy elszunyókált.Mire jók a csapattársak?!

Jordan Hendersonnak köszönhetően megtudhattuk, hogy Bellingham valószínűleg vagy rosszat álmodott, vagy még álmában is a labdát táncoltatta, legalábbis a lábainak mozgásából erre lehet tippelni.