Conor McGregor gőzerővel készül a nagy visszavágóra

Az ír sztár július 11-én harmadszor is összecsap Dustin Poirierrel, hogy pontot tegyen az 1-1-gyel álló párharcukra. 

A világ legnagyobb ketrecharc-szervezete - egy hónap múlva - igazi csemegével és valószínűleg telt házzal várja a sportág szerelmeseit Las Vegasban, a T-Mobile Arénában. Ezen a napon Conor McGregor és Dustin Poirier profi pályafutásuk során harmadszor is egymásnak feszülnek az oktagonban.

A könnyűsúlyú mezőny két kiváló harcosa 2014-ben találkozott egymással először a UFC-ben, akkor a korábbi két súlycsoportos világbajnok McGregor TKO-val intézte el amerikai ellenfelét. A visszavágásra 2021 januárjában került sor, amikor is Poirier vetett idő előtt véget kettejük bunyójának, ezzel 1-1-re módosítva az állást. Nos, a UFC 264-es gálájának fő mérkőzésén kiderül, hogy a hét éve íródó történetnek végül ki lesz a végső győztese.

A 32 éves ír sztár korábbi óriási meccseivel, eredményeivel, és nem utolsó sorban a Muhammad Alit idéző „trash talk"-jával emberek millióival szerettette meg a ketrecharcot. Ugyanakkor sok kritika érte amiatt, hogy már nem szívvel-lélekkel küzd az oktagonban, és sokkal inkább az üzleti életre fókuszál, semmint a küzdelmeire.

Most azonban úgy tűnik, hogy megemberelte magát, és tényleg teljes erőbedobással készül a júliusi bunyóra. Egy biztos, az érdeklődés óriási lesz a harcra, ezt jól szemlélteti az is, hogy a legolcsóbb belépők is nagyjából 90 000 forintba kerülnek a netes kereskedőknél, de akinek telik rá, az akár hárommillióért is megválthatja a ketrec mellé a jegyét.