Beindult a kóla tologatósdi, aztán jött Cherchesov

Jack Grealish az énektudását, míg Memphis Depay a gólörömét igyekezett bemutatni. Talán nem sértjük meg egyik játékost sem, ha inkább arra buzdítjuk őket, hogy maradjanak inkább a futballnál, mert az viszont mind a kettőjüknek remekül megy. Az Eb körüli történésekből válogattunk.

A holland válogatottnak eddig mindkét lejátszott meccsén volt alkalma ünnepelni a góljait az Eb-n. Az Európa-bajnokság hivatalos Twitter oldalára feltöltött videón pedig most a kulisszák mögé is betekinthetünk kicsit, hogy hogyan is gyakorolja mindezt például Memphis Depay és Quincy Promes.

Depay ugyan már betalált, viszont a láthatóan már jól begyakorolt mozdulatok egyelőre elmaradtak, de talán ami késik, nem múlik...

Jack Grealish, az angolok középpályása legutóbb a kosárra dobását mutatta be, az nem sikerült túl jól, most pedig az énekhangját engedte ki. „Apróbb" feladatot választott magának, ugyanis Robbie Williams egyik dalát énekelte el, még ha az éneklés jelző egy kicsit túlzó is.

A videós beszélgetésben részt vett Micah Richards is, a korábbi Manchester City és angol válogatott védő láthatóan igen jól szórakozott az előadáson. Talán maradjunk ismét csak annyiban mint a legutóbb: Jack, jobban tetted, hogy a focit választottad.

Az első két csoportmeccse után magabiztosan továbbjutó olasz válogatott himnusz éneklési szokása mára már mondhatjuk, hogy világhírű. A szenvedély, ahogyan a játékosok éneklik a híres sorokat egészen egyedülálló és magával ragadó.

A Bleacher Report Football Instagram oldalán pedig azt igyekeztek bemutatni egy kis humort belecsempészve, hogy hogyan is készülhetnek az Azzurri játékosai a meccsek előtti performanszra.

Ronaldo és Locatelli a kólát, míg Pogba a sört passzolta a sajtótájékoztatón. Aztán jött az orosz szövetségi kapitány, Stanislav Cherchesov. Nem is írunk semmit, inkább beszéljen az alábbi videó. Annyit elárulhatunk, hogy érdemes megvárni a végét.