Dallast is talpra ugrasztotta a magyar – portugál

Az Európa-bajnokság töretlenül zakatol, és máris túl vagyunk a csoportkör első fordulóján. Csupán ezekben az első napokban is történt már minden, mi szem-szájnak ingere, olykor a szó szoros értelmében is.

Nem tudjuk, hogy Antonio Rüdigernek mi a szokása a meccsek előtt az étkezést tekintve, de úgy tűnik, hogy a németek védője megkívánta a francia konyhát. A Münchenben lejátszott összecsapás során gondolt egyet, és úgy döntött, hogy "Suarez módba" kapcsol, és minden előzmény nélkül belekóstol Paul Pogba hátába.

Na jó, azért nem olyan durván, mint ahogy azt a zombis filmekben látjuk, de azért mégiscsak kipróbálta a francia dressz ízét. Pogba nem igazán értette az esetet, de a meccs végén összeölelkezett a két főszereplő, szóval úgy tűnik, hogy fátylat borítottak a harapósdira.

Nem az italgyártók eseménye eddig az idei Eb. Előbb Cristiano Ronaldónak nem tetszett, hogy a sajtótájékoztató során kólás üvegeket tettek elé az asztalra, és egyszerűen arrébb is rakta az üdítőket, majd a németek elleni meccset követően Paul Pogba is eljátszotta ezt, igaz, neki nem a kóla, hanem a sör szúrta a szemét.

A magyar válogatott világszerte híveket szerzett magának a portugálok elleni teljesítménnyel. A közösségi médiában a föld minden tájáról érkeztek biztató és gratuláló üzenetek a végül háromgólos vereség ellenére. Akadt azonban olyasvalaki is, akinek csupán annyit kellett tennie, hogy pályára lépjen, és máris megőrültek tőle Amerikában.

Bizony, a „soccer" hazájában, egészen pontosan Dallasban is követték a magyar – portugált, és Schön Szabolcs csapattársai az FC Dallasnál nem mulasztottak el szurkolni a május óta az Egyesült Államokban futballozó fiatalnak.

 „Ezt még öreganyám is bedobta volna..." Biztos, hogy elhangzott már sok helyen ez a mondat, amikor egy kosárra dobási kísérlet, hát, fogalmazzunk úgy, hogy totál homályba megy. Az angolok középpályása, Jack Grealish is megpróbálkozott dobni egy csont nélküli hármast, de úgy tűnik jobban tette, hogy végül a foci mellett döntött.