Lingard lemezlovas lett, míg Lewandowskit váratlan zuhany érte

Az Európa-bajnokság zakatol, és ahogyan haladunk előre, úgy történik egyre több érdekesség, szórakoztató jelenet akár a pályákon, akár azokon kívül. Robert Lewandowski például kapott egy kis frissítőt, bár nem biztos, hogy a lengyel klasszis vágyott erre.

A lengyel válogatott a hétfői játéknapon debütált a 2021-es Eb-n. A csapat legnagyobb sztárja egyértelműen Robert Lewandowski, aki klubcsapatában például idén adott át a múltnak egy közel ötven éves rekordot, miután 41 találatával a Bundesligában megdöntötte a legendás Gerd Müller korábbi, negyven gólos csúcsát.

A Szlovákia elleni csoportmeccs előtti egyik bemelegítés során Lewandowski ha nem is égi áldást, de egy kis alvázmosást azért kapott, miután éppen az egyik, akkor beinduló locsoló fölött kocogott el. Az legalább biztos, hogy a góllövő csukák tiszták lettek.

Az angol válogatott győzelemmel kezdte az Európa-bajnokságot. Az egyik legnagyobb kimaradó Jesse Lingard, a 28 éves játékos remek teljesítményt nyújtott a West Hamben az idény során, ezért is volt, akiket meglepetésként ért, hogy végül nem került be Gareth Southgate keretébe.

A támadó azonban úgy látszik nem szomorkodik, természetesen szurkol a háromoroszlánosoknak, és az angolok meccse alatt még ideiglenesen DJ-nek is felcsapott pár szurkoló társaságában.

A magyar válogatott ma végre megkezdi szereplését az Európa-bajnokságon. Marco Rossi tegnap megtartotta a csapat utolsó edzését a Puskás Arénában a Portugália elleni összecsapás előtt, az Instagramra feltöltött fotókon pedig többek között megvillan Nagy Ádám már-már elhíresült, hetyke bajusza is.