A 43 éves “öreg” mérlege: 10 döntő, 7 győzelem

Milyen érzés lehet, amikor fiatal titánként készülsz megmutatni magad a világnak, majd szembe jön az egyik "öreg" a pályán, és finoman jelzi, hogy hol is van a helyed a nagyfiúk között? Az fix, hogy Tom Bradyvel még ma sem szívesen néznénk farkasszemet a sisakrácson keresztül.

Ha egy kecskét és egy tojás alakú labdát ábrázoló emojit tennénk ide, akkor is rögtön tudná mindenki, hogy kiről van szó. Na persze nem azért, mert hasonlít rá, de mindenidők legjobbját (Greatest Of All Time) sokszor csak így jellemzik manapság a közösségi felületeken.

Tom Brady 43 évesen sem unja a Vince Lombardi-trófea emelgetését, a Buccaneers-t is sikerre vitte, amivel saját maga hetedik győzelmét aratta a tizedik Super Bowl fellépésén.

Tom, Tom ez azért már gombócból sem kevés...

Brady 2002-ben ülhetett fel először a csúcsra a Patriots irányítójaként, és annyira bejött neki a dolog, hogy 2004-ben és 2005-ben is megismételte. A következő sikerre várni kellett egy kicsit, és két elvesztett finálét követően 2015-ben ismét minden a helyére került, ahogyan 2017-ben és 2019-ben is.

A Pats csapatával kilenc döntőn vett részt, amiből hat jól is alakult, majd 2020-ban eljött a váltás ideje, és a Tampa Bay Buccaneers-hez szerződött.

Az akkor 42 éves irányítóról sokan talán azt gondolták, hogy csak a Patriots-al tudott nagyot dobbantani,

ehhez képest rögtön az első évében a csúcsra vitte azt a csapatot, ami legutóbb 2002-ben nyert bajnokságot,

és még mindig nem úgy néz ki, mint aki abba akarja hagyni a tojáslabda dobálgatását.