Még a Szikla is gratulált a Cigány Királynak a győzelme után

Október 9-én, szombaton harmadszor is összecsapott egymással Tyson Fury és Deontay Wilder. Azok a szerencsések, akik ott voltak Las Vegasban, sosem felejtik el azt az éjszakát, de akik akkor vagy azóta megnézték a meccset, egyetértenek abban, hogy a két nehézsúlyú bokszoló trilógiája bekerül a sporttörténelemkönyvekbe.

Tyson Fury, aki a második bunyón vette el Wildertől a WBC világbajnoki övét, a harmadik, záró felvonáson megmutatta, hogy miért klasszis ökölvívó. Egy meneten belül túlélt két leütést attól az amerikai bombázótól, akinek a jobb kezétől még a nehézsúlyban is joggal rettegtek a riválisok.

 

 Aztán nemcsak, hogy túlélte a kritikus időszakot, hanem lényegében tönkreverte amerikai ellenfelét, akit a 11. menetben leütött, és aki kórházba is került (később kiderült, hogy eltört a keze Wildernek).    

A 33 éves brit óriásnak még annyi ereje is maradt a végére, hogy jó szokásához híven, énekeljen egyet a feleségének (megjegyzem tényleg jó hangja van a több mint kétméteres kolosszusnak).

A 125 kg-os bajnok élete már most filmvászonra kívánkozik, mély depresszióból, alkohol- és drogproblémák jelentette gödörből mászott ki rendkívül rövid idő alatt és ért fel a csúcsra.

Apropó, ha már moziról beszélünk, napjaink egyik leghíresebb akciósztárja, Dwayne 'The Rock' Johnson az Instagram-oldalán gratulált Furynek a győzelme után.

 

Ismerve az amerikai színész remek marketingérzékét, még az is lehet, hogy ezzel a poszttal el is kezdte a jövőbeni Tyson Fury életrajzi film promózását... multi