Szakmáry Gréta átvette az irányítást!

Szakmáry Gréta, a magyar női röplabda-válogatott csapatkapitánya szeptember 30-án átvette az irányítást a Magyar Röplabda Szövetség Instagram oldala felett. A sportág szerelmesei bepillantást nyerhettek a török bajnokságba igazolt nyitásfogadó, négyes ütő edzésekkel teli napjába.

Ezenfelül a követőknek arra is volt lehetősége, hogy egy teljes órán át kérdezzenek a röplabdás csillagtól, aki egy fontos mérkőzést követően jelentkezett be. 

A szurkolók megtudhatták, hogy a nyíregyházi származású élsportoló szerint a sikeres játékossá válás egyik kulcstényezője a röplabdázás iránti szeretet megőrzése.

A támadó továbbá azt is megosztotta a kérdezőkkel, hogyan látja a sportág jövőjét Magyarországon, illetve az sem maradt titok a rajongók előtt, hogy az Európa-liga győztes játékos az eddigi tapasztalatai alapján milyen véleménnyel van a török konyháról.

A sok mérkőzés és edzés mellett a Német Kupa-győztes klasszisnak azért marad ideje a feltöltődésre is. Gréti szabadidejében szívesen napozik a Török Riviérán, de olykor a „magyar tenger" festői látványa is elcsábítja egy kis hajókázásra.

Ahogy az a képeken is látható, Szakmáry nemcsak a fényes érmeiért, hanem a csinos alakjáért is kőkeményen megdolgozott. A magyar bajnok ugyanolyan hangsúlyt fektet a tudatos táplálkozásra, mint az elvégzett edzésmunkára.

Nem véletlenül figyelt fel Gréta profi sportolói életútjára egy minőségi táplálékkiegészítőket gyártó cég is.

A jövőben pedig izgalmas kérdés lehet, hogy a nyíregyházi sztárjátékos milyen teljesítményre lesz képes a világ egyik legerősebb bajnokságában.

Kovács Lilla