Megtörte a csendet a UFC letartóztatott legendája

Korábban mi is beszámoltunk róla az oldalunkon, hogy a világ ketrecharc társadalmának egyik igazi élő legendáját, a UFC-nél számtalan rekordot a mai napig tartó Jon Jonest a rendőrség letartóztatta családon belüli erőszak vádjával.

Nos, azóta az is kiderült, hogy a 34 éves bunyós gyermekei édesanyját tépte meg elég csúnyán, olyannyira, hogy a legkisebb lánya kihívta édesapjára a hatóság embereit szeptember 24-én.

A helyszínre érkező rendőrök feldagadt ajkakkal, véres ruhában a földön találták meg a sportoló kedvesét, míg Jones próbált elmenekülni.

Ez utóbbi nem sikerült, ráadásul a ketrecben egykor legyőzhetetlen bajnok annyira felhúzta magát az egész letartóztatáson, hogy megbilincselve megfejelte a rendőrautó motorháztetőjét, ami be is horpadt.

A bíróság 16 000 dollár óvadékot állapított meg, amelyet Jones könnyedén kifizetett és így szabadlábon várhatja az október végi tárgyalását ez ügyben. A szebb napokat is látott klasszis most megtörte a csendet és így nyilatkozott:

Az agyam egyszerűen nem tudja kezelni többé az alkoholt. Az alkoholt a múltamban hagyom öröke.

Eljött az idő, hogy keményebben dolgozzak, mint bármikor. Hogy ezt a rémálmot a legjobb dologba fordítsam át, ami csak történhet az életemben. Amit az ördög jelent a rosszaknak, azt Isten jelenti a jóknak.

Vissza kell térjek a helyes útra.

Már csak az lesz a kérdés, hogy a UFC mindenható elnöke és ura, Dana White mit szól ehhez az egészhez. Engedi-e még a ketrec közelébe a promóció egyik legtöbbet hozó ikonját.

Biztosak vagyunk benne, hogy rövid időn belül választ kapunk erre a kérdésre.