Olimpiai jósda: Zárul Sportslife jósdatára

Ahogy minden egyes játéknapon, úgy az utolsón is olimpiai jósdával jelentkezünk, amelyben megpróbáljuk megfejteni, milyen eredményekre, meglepetésekre számíthatunk a legrangosabb sporteseményen. Figyelem, a tippek pontosságáért (komolyságáért) garanciát nem vállalunk!

Augusztus 8., vasárnapMeghúzta még a végét a magyar csapat, Kovács Sarolta és Hárspataki Gábor is bravúrosan szerepelt, az éremkollekció így aztán egészen emberesre hízott olimpiai csapatunknak.

Sok versenyzőnek még a sportslife.hu, egyébként rendkívül optimista jósdáját is sikerült megviccelnie egy-egy bámulatos eredménnyel.

De ez még nem az összegzés, hanem a további próféciák helye, hiszen egy egész nap még hátravan az olimpiából, ahol születhet még magyar érem, lehetnek még izgalmak.

Két vízilabdacsapatunk fantasztikusan másolta egymás elődöntő-impotenciáját, a hölgyek után Märcz Tamásék is bronzmeccsre lettek kényszerítve (igen, ezzel a jósdát is átverték sajnos), Spanyolország ellen.

De nem vagyunk mi olyan szőrösszívűek, hogy a balul sikerült meccs után megorrolnánk a fiúkra, sőt, két langyos olimpia után felállva tapsolnánk egy bronzéremnek. Fogunk is!

Különleges jóslatunk ezúttal a remek tornát produkáló Nagy Viktorra vonatkozik (nem, nem a kommentátorra), szerintünk legalább három lövést fejjel fog hárítani – persze ez semmilyen maradandó károsodást nem tesz kapusunk szürkeállományában.

Vasárnapra maradtak olyan aprócska események,

mint a férfi maratonfutás vagy a női röplabda döntője, előbbiben 2:05-ön belüli időteljesítményt várunk, nagyon megy a futóknak ezen az olimpián.

Utóbbiban pedig 3–0-s USA-sikert, megállíthatatlannak tűnnek az amerikai lányok.

Aztán a függönyt egy záróünnepséggel lehúzzák és a nyári ötkarika hároméves szünetre vonul. A világot sújtó járvány közepette boldogok lehetünk, ha zártkapusan is, de legalább ezt átélhettük.