Olimpiai jósda: Ötkarikás őrültségek

Soha ennél rosszabb napot! De a jósda és az olimpia is pörög tovább, A sportslife.hu-n a kettőt összemixeltük, és valamennyi játéknap előtt megpróbáljuk megfejteni, milyen eredményekre, meglepetésekre számíthatunk a legrangosabb sporteseményen. Figyelem, a tippek pontosságáért (komolyságáért) garanciát nem vállalunk!

Augusztus 4., szerdaNémi szünet után beindultak a magyar versenyzők, így mindenképp volt minek örülni ma.

Azonban lassan meg kell őrülnie olimpiai jósdánknak is, mert olyan dolgok történnek meg itt, amire tényleg senki nem számított.

Atlétikában például olasz királya lett a 100 méteres síkfutásnak, huszonhat éves rekord dőlt meg hármasugrásban, és – ami a legdurvább – két aranyérmese lett egy számnak, nevesül a férfi magasugrásnak.

Na, akkor valami hasonlót szerdára:

Azt jósoljuk, hogy tornában a férfi korláton a bírák nem tudnak majd dönteni, ezért egy újságíró lejön a lelátóról, bemutat egy tökéletes gyakorlatot, és elhódítja az aranyat.

Lehetetlen nem létezik!

A magyarokról is érdemes szót ejteni, hiszen két nagyon fontos negyeddöntő következik, a férfi vízilabdásoknak és a női kéziseknek.

Utóbbi esetben fontos volt, hogy a csillagokhoz fordultunk, lám, minden optimálisan alakult, a lányok kiharcolták a bravúros továbbjutást!

A további folytatás még nagyobb csoda lenne, de ha a világon már van hét, most miért ne bírna el egy nyolcadikat?

Lőrincz Tamás után reméljük Viktor is hasonló olimpiát fut, de figyelhetjük az újabb kajak-kenu számokat, és a hasonló magyar sikereket. Nyomni kell!