Olimpiai jósda: Újabb magyar érmek?

A sportslife.hu-n valamennyi játéknap előtt olimpiai jósdával jelentkezünk, amelyben megpróbáljuk megfejteni, milyen eredményekre, meglepetésekre számíthatunk a legrangosabb sporteseményen. Figyelem, a tippek pontosságáért (komolyságáért) garanciát nem vállalunk!

Augusztus 3., keddNémiképp szünetelt a magyar éremeső Milák Kristóf fantasztikus ezüstjét követően, a keddi játéknap viszont  újra beindíthatja az aranygyárat a hazai sportolók között!

Nagy várakozás előzi meg Berecz Zsombor éremfutamát, a finndingi versenyszámban versenyző vitorlázónk reggel fél 8-kor utoljára száll a japán vízre, összetettben a második helyről várja a mindent eldöntő menetet.

Érmet jósolni neki elég snassz lenne, bízunk Zsomborban, relatív nagy hátrányát eltűntetheti és hozhatja a harmadik magyar aranyat!

S ha már első helyek, hajnali fél 3-tól érdemes követni a kajak-kenu elődöntőket és finálékat, mert sikeres előfutamok esetén tíz magyar versenyzőnek is szurkolhatunk, közülük legalább(!) hatnak finálét, a szurkolóknak pedig izgalmas reggelt jósolunk.

A Kína elleni meccsen sajnos nem sikerült abszolválni a női vízilabda-válogatottnak jóslatunkat, így aztán kőkemény negyeddöntő vár a lányokra, minden bizonnyal a hollandokkal szemben.

Eddig – persze önmagához képest – kevésbé villogott a csapatkapitány, ezúttal arra számítunk, hogy Keszthelyi Rita nyakába veszi a csapatot, és az ő vezérletével masíroznak a négy közé a mieink.

S közben atlétika és birkózás is a műsoron,  Szűcs Valdóval, Sastin Mariannával, a Lőrinc-testvérekkel, Korpási Bálinttal.

Ez a nap más lehet, mint a többi! multi