Olimpiai jósda: Sorsdöntő csoportmeccsek

Tombol az atlétika, zárják a csoportkört a csapataink, ez egy izgi nap lesz! A sportslife.hu-n valamennyi játéknap előtt olimpiai jósdával jelentkezünk, amelyben megpróbáljuk megfejteni, milyen eredményekre, meglepetésekre számíthatunk a legrangosabb sporteseményen. Figyelem, a tippek pontosságáért (komolyságáért) garanciát nem vállalunk!

Augusztus 2., hétfő

Szegény Milák Kristófnak meggyűlt a baja a ruhájával ezen az olimpián, hiszen előbb elszakadt a nadrágja, majd 100 háton legyőzték egy úszóDressel. A Honvéd versenyzője így is káprázatos versenyt ment, nehézségektől mentes, rövid, röpke 20 órás hazautat jósolunk neki.

Ha már divatpercek, akkor érdemes a pólósokról beszélni, a férfiak ugyanis Olaszország ellen zárják a csoportkört. Lehet, hogy egy fokkal nehezebb menet lesz, mint a Dél-Afrika elleni 23-as csapdája.

Azt nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy Manhercz Krisztián a csapat legjobb formában lévő játékosa, ám azt súgja a varázsgömb, hogy ezen a meccsen Erdélyi Balázs túldobja, ő öt gólt lő, Manó négyet, a magyar csapat pedig 25-öt. Vagy ha kevesebbet, de nyer, az sem baj.

A női kézisek is győzelemre vannak utalva,de a sztori sajnos nem ilyen könnyű, hiszen a továbbjutáshoz kell még, hogy a brazil–francia meccs ne végződjön döntetlenre, illetve az Orosz csapat győzelme Spanyolországgal szemben.

Szóval jóslások helyett szimplán felnézünk az égre, és kérjük a csillagokat, hogy ezen a (magyar idő szerint) reggelen álljanak úgy, hogy örülhessenek Elek Gáborék!

Bemutatkozik a Lőrinczék Viktora, a kalapácsvető Halász Bence, illetve a férfi kisöbű szabadpuskában Péni István és Pekler Zalán is.Nem mellesleg kezdődik a kajak-kenu, rögtön népes magyar küldöttség száll vízre az előfutamokban, Kopasz Bálint, Kozák Danuta, Csipes Tamara, tovább is van, mondjuk még?

Magyarország 1976 óta minden egyes olimpiáról tért haza kajak-kenu arannyal, a tendencia bizonyosan folytatódni fog, de erre csak a hét második felében kapunk valódi választ.

Egyelőre csupán továbbjutások tömkelegét és néhány vicces tévés nyilatkozatot vizionálunk, aztán majd komolyra fordulnak a dolgok!