Olimpiai jósda: megint Rebecca Parkes!

Második felébe lépett a tokiói őrület, a sportslife.hu-n pedig valamennyi játéknap előtt olimpiai jósdával jelentkezünk, amelyben megpróbáljuk megfejteni, milyen eredményekre, meglepetésekre számíthatunk a legrangosabb sporteseményen. Figyelem, a tippek pontosságáért (komolyságáért) garanciát nem vállalunk!

Augusztus 1., vasárnap

Bár nem teljesen az olimpiához kapcsolódó jóslás, de azt hiszem, tartozunk annyival Cseh Lászlónak, hogy az utolsó úszását és fantasztikus pályafutását követően megjövendöljük boldog nyugdíjas éveit, szeretetben, békességben. Ha valaki, ő megérdemli!

Vissza Tokióba, egyre inkább teret hódít magának az atlétika, mint a második hét egyik szenzációja (persze mi a kajak-kenut és a vízilabda-rájátszást is nagyon várjuk).

Vasárnap bemutatkozik a kalapácsvető Gyurátz Réka és a távolugró Nguyen Anasztázia, de szaladgálni is fognak magyarok, a 3000 méteres akadályfutásban Kácser Zitát és Tóth Lili Annát is figyelhetjük.

Folytatják a férfi vitorlázók, bemutatkozik az asztaliteniszezők hölgycsapata is, míg a női vízilabdázók a kínai válogatott ellen zárják a csoportkört.Mivel Rebecca Parkesra már egyszer voksoltunk, akkor bejött, ezúttal is őt várjuk gólkirálynőnek erre a csatára, már csak azért is, mert a csillagjegyekkel eddig nagyot nyertünk, s révén, hogy augusztus eleje van, az oroszlánt tapossuk – pont Parkes horoszkópját.

Mivel ez a nap nem bővelkedik a magyar éremesélyesekben, kicsit elnézünk a különlegesebb sportágak felé, itt van mindjárt a női háromméteres távolugrás, ahol ázsiai győztest jósolunk.