Olimpiai jósda: Folytassa, női víziválogatott!

Szilágyi Áron és Milák Kristóf aranya is megvolt, eddig profi a jósda! A sportslife.hu-n valamennyi játéknap előtt prófétát játszunk, megpróbáljuk megfejteni, milyen eredményekre, meglepetésekre számíthatunk a legrangosabb sporteseményen. Figyelem, a tippek pontosságáért (komolyságáért) garanciát nem vállalunk!

Július 30., péntekEddig kicsit csalódást keltő volt a csapataink teljesítménye, a vízilabdás fiúk szenvednek, a kézis lányok – bár közel álltak a franciák ellen a bravúrhoz – két vereséggel indítottak.

Az első heti mentőövet a vízilabdás hölgyek dobták be közénk, akik hatalmas meglepetésre legyőzték az Egyesült Államok válogatottját! Ez igen!

Pénteken 11:20-kor a házigazda Japán sem jelenthet gondot Bíró Attila csapatának, így nyugodtan jósoljuk a magyar győzelmet, a káprázatos győztes gólt szerző Rebecca Parkes-tól pedig legalább négy villanást várunk ezen a meccsen.

Tovább dübörögnek az úszószámok, amelyekből természetesen Hosszú Katinka és Milák Kristóf elődöntőjére kíváncsi leginkább az ország – kissé ellentétes okok miatt.Az Iron Ladyt sokan támadják eddigi szereplése miatt, azonban az a megérzésünk, hogy a 100 háton (amelyik számban szintén címvédő) odapirít a kritikusainak és lazán döntőbe jut. Aztán meglátjuk, hogy a fináléra milyen jóslatunk lesz...

S ez a pillanat is elérkezett: indul az atlétika!Az első napon két magyarnak, Bartha-Kéri Biankának és Koroknai Máténak szurkolhatunk,megtesszük teljes szívvel!

Mindkettejüknek egyéni rekordot jósolunk az előfutamra, és reménykedünk, hogy ezzel hozzájárulhatunk eredményes szereplésükhöz.

Szép volt a szerdai éremeső, jól beváltak a jóslatok, sportfogadókkal igény szerint szerződést is kötünk. Na jó, nem, csak viccelünk.

Nézzétek, szurkoljatok, hajrá magyarok!