Olimpiai jósda: Tarol a horoszkóp

A sportslife.hu-n valamennyi játéknap előtt olimpiai jósdával jelentkezünk, amelyben megpróbáljuk megfejteni, milyen eredményekre, meglepetésekre számíthatunk a legrangosabb sporteseményen. Figyelem, a tippek pontosságáért (komolyságáért) garanciát nem vállalunk!

Kellemes meglepetéssel még minket is meglepett Vas Kata Blanka, miután negyedik lett a hegyikerékpár-versenyen. Vajon kire kapjuk még fel a fejünket?

Július 29., csütörtökA sportslife.hu olimpiai jósdája a horoszkópokban nagyon erős, hiszen Szilágyi Áron és Milák Kristóf remeklését is a bak és a vízöntő jegyeknek köszönhettük (jó, a teljesítményük sem ártott hozzá) – az év elején születettek olimpiája ez eddig.

Vízöntő után halak következik, márciusi fiúként pedig a szép csendben remeklő Pétervári-Molnár Bendegúzt érdemes megemlíteni, aki csütörtökön 4:18-tól akár a döntőbe is beevezhet. Az már biztos, hogy pályafutása legjobb olimpiája, hiszen ott van a top12-ben.

Aztán péntekre vadászunk majd egy kost is!

Ami a további magyar programot illeti, a mázsás férfiak között cselgáncsozik majd Cirjenics Miklós, bemutatkozik a sportpisztolyos Major Veronika, és a meglehetősen valóságshow-elemekkel tarkított női tőrcsapat (persze ne bagatellizáljuk el a korábbi sérelmeiket!), de azt jósoljuk, a felkészülés nehézsége nem látszódik meg a teljesítményükön!

Berecz Zsombor tovább folytathatja diadalmenetét, a vízilabdás férfiak pedig a döcögő rajtot követően a Dél-Afrikai Köztársaság ellen rendezhetnek fiesztát – a csillagok állása szerint meg is ússzák négy kapott gól alatt.

Az úszószámokat kicsit megmetszette a magyar csapat, hiszen esetleges döntőjéből Hosszú Katinka visszalépett, a férfi gyorsváltót kizárták, de így is számtalan magyarnak lehet szurkolni, Kapás Boginak például kinéz egy olimpiai érem.