Megleptük a világot: Magyarország - Franciaország 1-1

Magyarország nemcsak Franciaországot, de az egész világot meglepte bátor játékával, ami végül egy elképesztően értékes pontot jelent az Európa-bajnokság halálcsoportjában.

Nem mondanánk, hogy a franciák bemelegítőgyakorlata egyszerűnek tűnik. Vigyázat! Nehéz lekövetni, ki, merre megy, jön, halad, szalad.

Megható pillanat a találkozó előtt.A Puskás Aréna minden magyar szurkolója együtt éltette az egy éve és egy napja elhunyt legendát, Benedek Tibort.

Az első félidőben Franciaország játszott mezőnyfölényben,de az utolsó mozdulatokban mindig akadt valami hiba a fehér mezeseknél. A 31 fokos meleg miatt a 24. percben megállt a játék, hogy a játékosok frissíteni tudjanak.

Ha az előző meccsünket a 84. percben akartuk lefújni, akkor ezt most a félidőben. Fiola Attila megszerezte Magyarország első találatát ezen az Európa-bajnokságon.

Sallaitól kapott remek labdát az első játékrész hosszabbításában, és csatárokat megszégyenítő befejezéssel püfölte azt be Hugo Lloris kapujába.HÁT EZ HIHETETLEN!

Most a 66. percig tartott a csoda... Sallai szabadrúgása után Lloris rúgta előre gyorsan a labdát, amire Kylian Mbappé csapott le, és jó centerezés után Griezmann egyenlített. De kár érte!

Egyenrangú félként harcolt Magyarország a világbajnok franciákkal szemben, és egészen elképesztő, amit összehoztak a piros mezes harcosok. Gundel Takács Gábor, mintha megérezte volna ezt a "csodát", hiszen döntetlenre gyanakodott a franciák ellen. A három pont is benne volt, de örüljünk nagyon ennek az egynek is. Bravó, magyarok! 

 Magyarország – Franciaország 1-1 (Fiola 45+2'; Griezmann 66')