Akik a modellszakmában is megállnák a helyüket 1. rész

Szexi sportolók, akik meg is mutatják szépségüket, jóképűségüket a közösségi oldalakon. Az olimpián azonban nem csak külsejükkel, hanem eredményeikkel is szeretnének kitűnni.

Pusztai Liza

Pusztai lett a legfiatalabb magyar vívó, aki érmet tudott szerezni felnőtt világeseményen, amikor 16 évesen bronzérmet nyert egyéniben, Tbilisziben az Európa-bajnokságon.

Azóta már lépett egyet feljebb a dobogón és 2019-ben második lett a düsseldorfi Eb-n. 2018-ban az ifjúsági olimpián aranyérem került a nyakába az egyéni és a csapatverseny után is. A 20 éves vívó Instagram oldalán a sport egy kicsit hátrébb szorul, és inkább önkifejező énje kerül előtérbe.

Tom Daley

A 27 éves brit toronyugró kiváló formában érkezik az olimpiára, hiszen ebben az évben szinkronban és egyéniben is nyerni tudott az olimpia tesztjeként rendezett FINA Műugró Világkupáján Tokióban, majd a budapesti Eb-n egy arannyal és egy ezüsttel gazdagodott a 10 méteres toronyugró számban.

A sport mellett már több mint 10 éve készít vlog-bejegyzéseket Youtube csatornájára, ahol 800 000 követő nézi. Gyakran tesz fel képeket a közösségi média felületekre, ahol megmutatja, milyen színes egyéniség.

Alica Ѕchmidt

 

Sokak szerint a világ egyik legszexibb sportolónője a német futó, aki a japán fővárosban a 4 x 400-as női váltóban és a 4 x 400-as vegyes váltóban áll majd rajthoz.

A 22 éves Schmidt az első olimpiájára készül, és az biztos, hogy rajta meg fog akadni minden tévénéző szeme. A szőke, kékszemű, modellalkat lányt már majdnem kétmillióan követik az Instagramon, amelyen elárasztja követőit a harmonikus fotóival.