Hirdetnél Ronaldónál? Ennyi lesz!

Cristiano Ronaldo annyi pénzt elkérhet csupán egyetlen szponzorált tartalomért az Instagramon, hogy a számokat látva még annak is égnek áll a haja, aki egyébként világéletében kopasz volt.

Cristiano Ronaldót senkinek sem kell bemutatni. Ötszörös BL-győztes, háromszoros angol illetve kétszeres spanyol és olasz bajnok, négyszeres klub vb-győztes, egyszeres Eb-, és Nemzetek Ligája nyertes, háromszor választották Európa legjobb játékosának, na meg ötször kapta meg az aranylabdát.Ha valaki ezt egy levegővétellel elmondja megemeljük a kalapunkat, de egyébként ez még korántsem a teljes dicsőséglistája a portugálnak.

Tekintve, hogy lassan húsz éve van a csúcson, nem is csoda, hogy a világ legnépszerűbb sportolója.Csak az Instagramon közel 310 millióan követik ebben a pillanatban, a posztjain pedig úgy röpködnek a lájkok, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne az, hogy csupán egy olyan képre, amin a lépcsőn üldögél, 12 millió kedvelés érkezik.

Márpedig CR7-nek ez teljesen természetes. Na jó, az említett képhez írt idézet azért elég motiváló, azt tegyük hozzá: A siker akkor érkezik, amikor az álmaid nagyobbak, mint a kifogásaid.

A Hopper HQ közösségi médiával foglalkozó marketing cég elemzése szerint nem kevesebb – kapaszkodj meg erősen - mint 1.6 millió dollárt számolhat fel egy-egy bejegyzésért a klasszis játékos,ami átszámítva közel félmilliárd forint.

Bizony, meredek, nem? Mondhatnánk az örök klasszikust, hogy ez még gombócból is sok, de ide már kevés ez a jelző.

Ezzel olyan kisebb hírességeket utasított maga mögé, mint például a híres ex-pankrátor, és mára már befutott színész, Dwayne „The Rock" Johnson, vagy a még mindig csupán 28 éves, világhírű énekesnő, Ariana Grande.

A TOP 10-es listán egyetlen másik sportoló található meg, természetes nem más, mint akit gyakorlatilag mindig együtt emlegetnek CR7-tel, azaz Lionel Messi. Mit is lehet erre mondani? Cristiano, tiéd a világ!